17.9.09

Level 1- Final Stage

Έχοντας αποκτήσει πλέον το κανονάκι, ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω και τον αρχηγό του Level 1 και να ανέβω πίστα. Το πεδίο της μάχης ήταν μια καλοκαιρινή νύχτα στο Γκάζι. Τα στενά σοκάκια και τα ανοιχτά καλοκαιρινά μαγαζιά της περιοχής προσφέρουν το τέλειο σκηνικό. Η όλη φάση θυμίζει τις αρκούδες στην Αλασκά, που περιμένουν στη μέση του ποταμού να έρθουν οι σολωμοί κατά πάνω τους. Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να πιάσω μια καλή θέση και οι στόχοι θα έρχονταν μόνοι τους προς το μέρος μου.

Και όπως η αρκούδα διαλέγει μια στρατηγική για να πιάσει το ψάρι, έτσι κι εγώ έπρεπε να ακολουθώ κάποιες αρχές. Άντρες και γυναίκες κουβαλούν ακόμη κάποια αρχέγονα ένστικτα και ικανότητες. Οι γυναίκες πχ διαθέτουν απίστευτη περιφερειακή όραση, που έχουν αναπτύξει από την εποχή που ζούσαμε στις σπηλιές, για να έχουν συνεχώς υπό επιτήρηση τα παιδιά τους. Αν, λοιπόν, κυκλοφορείς κοιτόντας δεξιά και αριστερά για να εντοπίσεις κάποιο στόχο, είναι σα να περπατάς με μια πινακίδα νέον στο κούτελο που γράφει '' Ψάχνω Γυναίκα''. Όλες οι γυναίκες σε μια περίμετρο 5 μέτρων γύρω σου σε έχουν δει και σε έχουν καταγράψειως καρχαρία. Το παιχνίδι έχει ήδη τελειώσει για σένα και μπορείς πλέον να πας να φας το βραδινό σου σουβλάκι ή τοστ. Για να πετύχεις απαιτείται οικονομία δυνάμεων και περιορισμένες κινήσεις.

 

Έπιασα την ιδανική θέση στην είσοδο του μαγαζιού με τον κολλητό μου και περιμέναμε να έρθει κάποιος στόχος για να περάσουμε στην πράξη. Μετά από λίγα λεπτά πλησιάσε μια κοριτσοπαρέα γύρω στα 22-23. Έπρεπε να δράσουμε ομαδικά και ιδανική τακτική ήταν το διαίρει και βασίλευε. Αστειάκια με το σύνολο της παρέας, πείραγμα στο στόχο. Για να κερδίσεις μια γυναίκα πρέπει πρώτα να κερδίσεις τις φίλες της. Με διάφορες παρατηρήσεις για την εμφάνισή τους και αστεία καταφέραμε να κόψουμε την παρέα στα δύο. Εγώ δεν είχα κάποιες ιδιαίτερες βλέψεις πέρα από το να συνεχίσω τη συζήτηση με τις τρεις κοπέλες, προκειμένου ο κολλητός να πάρει το τηλέφωνο της τέταρτης.

Το όλο εγχείρημα λειτούργησε άψογα, αλλά κόλλησε στον χαρακτήρα της ''απαίδευτης'' γυναίκας. Είναι δυνατόν να σου ζητάει κάποιος το τηλέφωνό σου, για να κανονίσετε να βγείτε, να δείχνεις έντονο ενδιαφέρον και η απάντησή σου να είναι -προτιμώ να κάνουμε chat μέσω facebook-? Που οδεύει το ανθρώπινο είδος?

Η πρώτη μου βραδιά είχε κυλήσει άψογα. Άνοιξα άλλες δύο φορές μόνος μου συζήτηση με γυναικοπαρέες με αρκετά καλά αποτελέσματα. Τα συμπεράσματα εκείνης της ημέρες ήταν: οι γυναίκες είναι πρόθυμες να πιάσουν κουβέντα με κάποιον άγνωστο αρκεί να έχει κάτι αστείο να τους πει ή κάποια ενδιαφέρουσα παρατήρηση να κάνει. Επίσης, όλα είναι θέμα θέμα θετικής ενέργειας. Όσο περισσότερη θετική ενέργεια στέλνεις προς τους γύρω σου, τόση ενέργεια παίρνεις πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου